Izrada sajta

Svi naši sajtovi su savremenog dizajna. Dinamični jer koristimo CMS platforme, savremeni jer su prilagodljivi – responsive dizajn, funkcionalni jer su „user frendly“, društveni jer su povezani sa društvenim mrežama i optimizovani jer je Google najbolji.

U izradi sajtova se trudimo da pronadjemo najbolji način da Vas predstavimo na internetu! I ako raspolažemo sa svim web tehnologijama ni jednu ne forsiramo, već pronalazimo put i usaglašavamo Vaše potrebe sa kreativnim web dizajnom! U svakoj fazi web razvoja mozete da budete upoznati sa tekućim radovima. Evo kako izgleda izrada sajta u fazama:

ZAJEDNO DO USPEHA

Planiranje i izrada

Nakon sto nas kontaktirate porazgovaracemo o Vasim realnim potrebama i koracima koji predstoje kako bi Vas nastup na internetu bio uspesan i bez konkurencije! Pristupamo analizi okruzenja na internetu, kao i Vaseg cilja sa sajtom. Predlozicemo Vam i staviti na raspolaganje sve nase mogucnosti, znanje i iskustvo kako bi dobili vrhunski proizvod: web sajt sa responsive web dizajnom koji se odlicno ucitava na svim uredjajima, koji ce biti Vas poslusan novi iskusan, nezamenljiv komercijalista! Ako vec posedujete sajt popricacemo o Vasim ciljevima i kako da ono sto nije dobro na sajtu bude bolje.

hd_bms

Naš cilj je uvek na 1. mestu funkcionalnost sajta, a to podrazumeva i to na koji način želite da Vas posetioci kontaktiraju, odnosno sagledavamo sve željene i realne načine interakcije budućih korisnika sajta. Postoji mogućnost kompletne automatizacije sajta u tom smislu, kreiranja porudžbenica, integracija sa modernim mrežama itd.

Kada su ciljevi jasni, pravimo analizu sadržaja! U odnosu na sadržaj, odlučujemo o tehnologoji koju primenjujemo u izradi sajta, rokovima i pravimo procenu izrade istog.


Web Dizajn

Smatramo da je web dizajn ključni element uspeha sajta, te u tom smislu na osnovu analize cilja koji želimo da dostignemo sa izradom sajtova, pravimo web dizajn rešenje i kada ga zajedno usvojimo pristupamo razvoju sajta i unošenju sadrzaja.

Tokom razvoja sajta, uzimamo u obzir sve ideje, koncepte i mogućnosti web dizajna kako bi dobili vrhunski web sajt. U ovoj fazi sajt počinje da poprima izgled. I ako je naizgled ova faza nevidljiva za Vas, dajemo Vam mogućnost da pratite izradu sajta i pravimo konsultacije.

izrada sajta three star web

Testiranje sajta

Počinjemo da testiramo sajt i nadopunjujemo detaljima, dok ne bude u potpunosti gotov. Kada se usaglasimo u vezi sa konačnim izgledom, pristupamo postavljanju sajta na internet i prijavljujemo sajt na Google pretraživač.

Tada se ne završava naša saradnja i posao na uspešnom internet predstavljanju! Mi nastavljamo da pratimo koliko web sajt doprinosi Vašoj prezentaciji i koliko doprinosi poslovanju. Trudimo se da pratimo najnovije trendove u svetu IT tehnologija te uvek predlažemo sta je za Vas najbolje!